Er(l)a e re

erla dy faqeshZëdhënësja e ish-Kryeministrit Sali Berisha  Erla Mëhilli shfaqet ndryshe në këtë shërbim fotografik realizuar nga fotografi Armand Sallabanda për kopertinën e Revistës Madame Mapo , më tetor të 2013 -ës . Brenda dhe jashtë kostumit zyrtar, një bukuri elegante dhe rrezatim mesdhetar…

IMG_6413IMG_6444IMG_6550IMG_6554IMG_6639

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤