‘Engjëlli’ mahnit Miamin

View Gallery
6 Photos
‘Engjëlli’ mahnit Miamin
3e4b2ae600000578-4316034-image-a-55_14895815159861489592436

‘Engjëlli’ mahnit Miamin
3e473ad600000578-0-image-m-37_14895796816251489592438

‘Engjëlli’ mahnit Miamin
3e473b3200000578-4316034-image-a-45_14895813887101489592442

‘Engjëlli’ mahnit Miamin
3e473bd200000578-4316034-image-m-53_14895814783651489592448

‘Engjëlli’ mahnit Miamin
3e4730fe00000578-4316034-image-m-48_14895814062571489592452

‘Engjëlli’ mahnit Miamin
3e47102900000578-4316034-image-m-44_14895813777541489592457

Ajo shpejt po bëhet ndër modelet më të mira në industri.

Dhe, Devon Windsor ka dëshmuar pse po ka sukses në botën e modës, derisa të martën shfaqi figurën e pabesueshme në plazh në Miami Beach, Florida.

Modelja e Victoria’s Secret i la shumë pak vend imagjinatës derisa u shfaq në bikini në plazh.

23 vjeçarja dukej e mahnitshme, me forma perfekte trupore, duke bërë që të merr gjithë vëmendjen.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤