Ema Andrea: Censuroni njëherë telenovelat turke dhe indiane, se po na çmendin femrat dhe fëmijët

ema-andrea

Në kulmin e debatit për ndalimin e filmave të prodhuara gjatë kohës së komunizmit, aktorja e njohur Ema Andrea, thotë se do të ishte mirë që në fillim të censuroheshin telenovelat turke dhe indiane.

Sipas saj, këto telenovela po dëmtojnë shëndetin mendor të fëmijëve të shumtë që i shohin ato, por dëmtojnë edhe figurën e femrës.

“Me qe ka dale moda e censures!

Une mendoj te censurojme telenovelat turke e indiane e cdo telenovele qe demton shendetin mendor te femijeve qe rrijne me gjysherit (pasi keto telenovela trasmetohem pa orare te kontrolluara dhe pa titra shpjegimi).

Demtojne gjithashtu edhe figuren e femres!

Besoj shume nene ne Legjislacion lejojne censuren per sa me lart!

Une jam gjalle dhe nuk lejoj qe ideologjia maskiliste e ketyre veprave te dobeta artistike te me lendoje apo te drejtoje edukimin e brezit te ri kundrejt femres!

Madje do bej nje shoqate e do marr ca fonde per kete fushate! E deklaroj te hapur! [?] [?] ”, shkuan aktorja e njohur.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤