Elton John sulmon fansat në Las Vegas

Gjatë koncerteve të tij, ka përherë fansa të cilët përpiqen të “çajnë” turmën në mënyrë që të shohin nga afër idhullin e tyre.

Bëhet fjalë për legjendarin Elton John, i cili këtë të enjte u bë pjesë e një incidenti, kur në skenë u ngjitën shumë fansa gjatë performancës së tij në Las Vegas.

Dhe duket se një gjë e tillë e ka bezdisur këngëtarin, i cili ka kërkuar që ata të zbresin nga skena, në mënyrë që ai të mund të performonte hitet e tij në piano.

Por duke qenë se fansat nuk i janë bindur fjalëve të Elton John, atëherë ai është detyruar edhe të përdorë fjalor jo të përshtatshëm, i cili është dëgjuar edhe në mikrofon.

Këngëtari u tha fansave se ata duhej të qëndronin jashtë skenës, edhe pse fillimisht ishte vetë ai që i ftoi ata të shijonin performancën e tij afër pianos.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤