Elif, aktorja e serialit ‘Një pjesë e imja’ po shijon pritjen më të ëmbël

elif_1491478900-17818491491481256

Kohët e fundit, siç njoftojnë mediat turke, Hatice Sendil e njohur për rolin e Elifit në serialin ‘Një pjesë e imja’ është tërhequr pak nga projektet televizive për t’iu përkushtuar më shumë jetës private dhe fëmijës që do të vijë në jetë së shpejti.

Akutalisht aktorja është në muajin e tetë të shtatzënisë por ende nuk ka menduar për një emër për beben.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤