Eleni Foureira, Shqiptarja që përfaqëson Qipron ndez skenën e Eurovizion

View Gallery
3 Photos
Eleni Foureira, Shqiptarja që përfaqëson Qipron ndez skenën e Eurovizion
Eleni 1

Eleni Foureira, Shqiptarja që përfaqëson Qipron ndez skenën e Eurovizion
Eleni 2

Eleni Foureira, Shqiptarja që përfaqëson Qipron ndez skenën e Eurovizion
Eleni 3

Shqiptarja që përfaqëson Qipron, Eleni Foureira, ka ndezur skenën e Eurovisionit në Lisbonë.

Ajo ishte e fundit që performoi në këtë gjysmë finale me këngën “Fuego”.

Ishte ndër të paktat performanca energjike nga 19 shtetet pasi u shfaq me një koreografi dhe këngëtarja arrinte të kërcente e këndonte në një kohë.

Ndërkohë Shqipëria u shfaq e treta dhe u konsiderua si një performancë e denjë rroku.

Si kurrë më parë, 3 shqiptarë këndojnë këtë vit në Eurovizion.

Eugenti dhe Eleni shkëlqyen në performancat e tyre dhe kaluan në natën finale.

Mbetet të shohim edhe performancën e Ermalit.

Ju urojmë të treve suksese, veçanërisht Eugentit, që përfaqëson zyrtarisht ngjyrat kuq e zi!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤