Elektra, sportistja që po shkëlqen në Shqipëri

View Gallery
6 Photos
Elektra, sportistja që po shkëlqen në Shqipëri
14724628_1593997104241497_3332245021744576502_n1487577525

Elektra, sportistja që po shkëlqen në Shqipëri
14947960_1603633756611165_8585571687887124980_n1487577528

Elektra, sportistja që po shkëlqen në Shqipëri
11870905_1455211744786701_2735401860794115129_n1487577532

Elektra, sportistja që po shkëlqen në Shqipëri
15826253_1631678577140016_1497251191477823283_n1487577530

Elektra, sportistja që po shkëlqen në Shqipëri
13254561_1542726712701870_4674694208891705064_n1487577535

Elektra, sportistja që po shkëlqen në Shqipëri
12291915_1052260311472542_4347986861136947443_o

Padyshim që një ndër basketbollistet më të cilësore shqiptare është edhe Elektra Zykaj e cila aktivizohet për Flamurtarin e Vlorës.

Ajo ka vendosur një rekord kombëtar në Shqipëri duke shënuar 79 pikë në një ndeshje.

Krahas sukseseve në parket, Elektra dallohet edhe për bukurinë e saj dhe fotografitë e saj ‘hot’ që i nxjerrë në rrjetet sociale.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤