Edi Manushi e ngacmon, Nevina Shtylla në lidhje me futbollistin shqiptar?

View Gallery
2 Photos
Edi Manushi e ngacmon, Nevina Shtylla në lidhje me futbollistin shqiptar?
Nevina_Shtylla_dhe_Edi_Manushi

Edi Manushi e ngacmon, Nevina Shtylla në lidhje me futbollistin shqiptar?
Nevina_Shtylla_dhe_Eroz_Grezda

Në festat e fundvitit futbollistët shqiptarë u kthyen në atdhe për disa ditë, ndër ta edhe futbollisti i njohur Eros Grezda i cili erdhi nga Skocia.

Gjatë qëndrimit në Tiranë ai u pa në shoqërinë e moderatores bukuroshe Nevina Shtylla me të cilën postoi një foto.

Gjatë “Proçesit sportiv”, Manushi e ngacmoi Nevinën për këtë foto, por moderatorja e bëri të qartë se e takoi futbollistin rastësisht.

“Këtë javë kishim këtu disa nga çunat e Kombëtares. Kishin ardhur për pushime. Më tha të të bëj të fala. Bashkë me Grezdën u gjetëm rrugës(qesh). U takuam rastësisht, folëm, më tha t’i bëj të fala Manushit”, u shpreh Nevina.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤