Edhe ky aktor i serialeve turke doli të ketë origjinë shqiptare

Seriali historik “Sulltanesha Kosem” është aktualisht ndër më të ndjekurit në Shqipëri dhe ka tërhequr vëmendjen e publikut që në seritë e para.

7-1

Picture 1 of 6

Një nga personazhet shumë të pëlqyer nga publiku, sidomos vajzat është djaloshi simpatik, Iskënder. Nuk e dinit, por ky personazh është me origjinë shqiptare.

Në venat e tij rrjedh gjak aristokratësh, pasi ai është djali i sulltan Muratit të 3 dhe sulltaneshë Safijes e cila është shqiptare, e lindur në fshatin Rez të Dukagjinit.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤