Ed Sheeran dhe Rita Ora bashkë?!

ed-sheeran-dhe-rita-ora

Muzika e Ed Sheeran është shumë e preferuar nga të rinjtë shqiptarë, jo vetëm për tekstet kuptimplota, por edhe për zërin unik të këngëtarit britanik.

Mirëpo një surprizë e madhe po vjen për të gjithë ata që nuk dashurojnë vetëm zërin e Edd, por edhe të Ritës.

Të dy këngëtarët kanë postuar një video në rrjetet sociale ku shihen duke punuar dhe njëkohësisht duke bërë mimika qesharake.

Me siguri kjo është shenjë e një bashkëpunimi midis dy këngëtarëve, që padyshim do jetë një vepër arti.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤