E mrekullueshmja Pia Miller…

View Gallery
12 Photos
E mrekullueshmja Pia Miller…
landscape-soaps-home-and-away-pia-miller-katarina-chapman

E mrekullueshmja Pia Miller…
a11478266880

E mrekullueshmja Pia Miller…
a21478266830

E mrekullueshmja Pia Miller…
a31478266798

E mrekullueshmja Pia Miller…
a41478266800

E mrekullueshmja Pia Miller…
a51478266803

E mrekullueshmja Pia Miller…
a61478266805

E mrekullueshmja Pia Miller…
a71478266808

E mrekullueshmja Pia Miller…
a81478266810

E mrekullueshmja Pia Miller…
a91478266813

E mrekullueshmja Pia Miller…
a101478266815

E mrekullueshmja Pia Miller…
a111478266817

 

Aktorja dhe modelja kiliane Pia Miller është duke pushuar në plazhet e mrekullueshme të Australisë dhe kurrsesi nuk mund të harronte të postonte foto në “Instagram”.

35-vjeçarja ka postuar një foto me bikini, ndërsa qëndron e ulur.

Pia mund të konsiderohet thjesht fantastike dhe nuk duhet harruar fakti që ajo është nënë e dy fëmijëve.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤