E fiksuar pas silikonit! 62 mijë dollarë për t’u kthyer në kukull me gjoks gjigand

Modelja gjermane, Martina Big ka shpenzuar 62 mijë dollarë me ndërhyrje kirurgjikale për tu bërë një ‘barbie ekzotike.’

 

1

Picture 1 of 3

Ajo ka zmadhuar gjoksin e saj dhe ka marrë shumë injeksione për të ndryshuar ngjyrën e lëkurës nga e bardhë në të kafe. Martina supozon se është femra me gjoksin më të madh në Evropë dhe dëshiron që të bëjë edhe disa operacione të tjera, pavarësisht pamjes së saj ekstreme.

28-vjeçarja është e çmendur pas Pamela Anderson dhe Katie Price, por ka thënë se ato nuk kanë forma shumë të mira, prandaj kërkon që të ketë ngjyrën më të errët që ekziston.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤