E bija e Michael Jackson vazhdon të jetë rrebele

Vajza e Michael Jackson, Paris, javën e kaluar ndodhej për vizitë në kryeqytetin e Francës, me të njëjtin emër.

Paris 1

Picture 1 of 3

19 vjeçarja u pa duke bërë sjellje mjaft të çuditshme, teska u ul në trotuar dhe u ngjit nëpër shtyllat e dritave në rrugë.

Në disa momente, ajo e shfrytëzoi edhe rastin për ta ndezur një cigare, e pastaj edhe për të bërë selfie.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤