Dy metoda natyrale që i bëjnë buzët të duken më të plota pa injeksion

Sensuale, mishtore, të plota…buzët janë pa diskutim një prej pjesëve më joshëse në fytyrën e një femre.

Një kafshim i lehtë ose një puthitje me gotën e verës, janë shumë joshëse.

buzë 1

Picture 1 of 5

Buzët e plota janë ato që femrat dëshirojnë më së shumti, duke i detyruar shpeshherë t’i nështrohen procedurave të dhimbshme si filler me acid hialuronik apo ndërhyrjeve jo efektive.

Po sikur t’ju themi që zgjidhja është më e thjeshtë se kaq ?

Jo vetë, por aspak e kushtueshme dhe e dhimbshme, ju duhet vetëm të luani me ngjyrat dhe teknikat e make up-it. Në fotot e mëposhtme do të njiheni me dy metoda natyrale që i bëjnë buzët të duken më të plota.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤