Dy mënyra për flokë të shëndetshme brenda 20 minutave

Avokado për t’i ushqyer flokët

Përbërësit:

– Një avokado

– Një lugë gjelle vaj ulliri

– Një lugë gjelle mjaltë

– Një vezë

I kombinoni këta përbërës dhe i përzieni derisa të fitoni një lëng. Lëngun e fituar e aplikoni në flokë dhe pritni 20 minuta.
Pasi të bëhen 20 minuta e bëni një dush me ujë të nxehtë.

Aloe Vera për flokë të buta

Përbërësit:

– Një fletë aloe Vera

– Një lugë gjelle vaj bajame

E copëtoni fletën e aloe Vera dhe e përzieni me vaj bajames.

Produktin e fituar e aplikoni në flokë dhe e vëni një kapuç të bërë nga polietileni. Pritni 20 minuta dhe pastaj bëni një dush me ujë të nxehtë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤