Dy dashnitë e Vesa Lumës!

Këngëtarja Vesa Luma është emër shumë i pëlqyer për publikun.

2-8

Picture 1 of 2

Këngëtarja dy muaj më parë kishte udhëtuar nga Kosova drejt Zelandës së Re.

Bashkë me burrin dhe djalin, Vesa po kalon çaste të mrekullueshme atje, ndërsa vazhdimisht publikon imazhe në rrjete sociale.

Së fundi, ajo ka postuar një fotografi në të cilën shihet Big Basta bashkë me Lianin e vogël, që të dy duken për mrekulli.

“Dashnite e mija”, ka shkruar këngëtarja mbi fotografi.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤