Dukesha Kate Middleton gati për të lindur fëmijën e tretë

Asaj i kanë mbetur edhe pak javë për të lindur fëmijën e tretë, por nuk ka pushim për dukeshën e Kembrixhit e cila po vazhdon me orarin e ngjeshur të aktiviteteve.

4-1

Picture 1 of 4

Kate, gjatë ditës së sotme ka marrë pjesë në një simpozium të akademikëve kryesorë dhe organizatave bamirëse që përkrahin fëmijët.

Fondacioni Mbretëror i Kate ka organizuar ngjarjen në Londrën qendrore në shoqërinë mbretërore të mjekësisë dhe do të kryesohet nga presidenti i institucionit, Profesor Sir Simon Wessely.

Ajo ka shkëlqyer në një fustan me ngjyrë të gjelbër, Dukesha ka një interes të madh për çështjen e krijimit të një platforme solide sociale dhe emocionale për të rinjtë, për t’i përgatitur ata me sfidat e jetës së mëvonshme dhe për të shmangur problemet mendore dhe psikologjike.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤