Duet i kërcimit të Selena Gomez me vajzën 6-vjeçare me sëmundje të rrallë

selena-gomez-little-girl-tease-today-160623_075fdaec682665fa9a9dea9e8598757f.today-inline-large

Audrey Nethery është duke bërë gjëra të mëdha!

Fillimisht duke fituar vëmendjen kombëtare me lëvizjet e saj mbresëlënëse Zumba, dhe përsëri gjatë një interviste në prill në Rachael Ray Show, Audrey, e cila vuan nga sëmundja e rrallë Diamond Blackfan Anemia, ka shtuar një duet vallëzimi me Selena Gomez në listën e saj të përvojave “tërheqje-vėmendjeje”.

(VIDEO)

359328A400000578-0-image-a-74_1466655863358selena-gomez-600selena_fan359328B000000578-0-image-a-73_1466655855864

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤