Duar më të buta për vetëm një minutë

Shumë njerëz kanë lëkurë të thatë, sidomos të duarve. Kjo mund të jetë një problem, veçanërisht për gratë.

Për fat të mirë, ekziston një zgjidhje magjike për këtë problem. Ju mund të keni duar të buta për më pak se një minutë.

Maska (scrub) me vaj ulliri dhe sheqer

Përbërësit:

1-2 lugë gjelle sheqer

1-2 lugë gjelle vaj ulliri

Si ta vendosni këtë maskë?

Fillimisht vendosni sasinë e sheqerit në duar, më pas shtoni edhe vajin e ullirit. Nëse dëshironi, mund të shtoni edhe vaj kokosi ose vaj tjetër.

Fërkoni përzierjen mes duarve tuaja për ta kombinuar atë. Pastaj, shpërndajeni mbi gjitha zonat e duarve tuaja.

Ju mund ta aplikoni këtë maskë edhe në krahët tuaj, nëse doni të keni edhe aty lëkurë të thatë.

Pas gjithë kësaj, lani duart mirë dhe aplikoni locion për të mbrojtur lëkurën tuaj.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤