Dua Lipa me fotosesion të ri

Dua Lipa është këngëtarja e njohur shqiptare me famë botërore.

5-9

Picture 5 of 5

Së fundi ajo është shfaqur shumë e bukur dhe me shumë stil, në sesionin fotografik të realizuar.

Në këto imazhe ajo shihet e veshur bukur dhe kombinuar me shumë shije.

Ndryshe, Dua është njëra nga femrat më të suksesshme shqiptare në botë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤