Donjeta Sadiku në mbrëmje të maturës, boksierja shkëlqen

Kampionja e Evropës në boks, Donjeta Sadiku e ka patur mbrëmjen e maturës.

Donjeta Sadiku 1

Picture 1 of 3

 

E njohur për goditjet e fuqishme në ring, Donjeta kësaj radhe u shqua për bukurinë dhe sharmin që kishte.

Me një fustan të zi të gjatë, Sadiku dëshmoi se boksieret dinë të jenë edhe të bukura.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤