Ndryshoni stilin e krehjes së flokëve, frymëzohuni nga modelet….

Gjithmonë duam të dukemi bukur, por disa evente janë të veçantë e të rëndësishëm dhe ne kemi nevojë t’ju kushtojmë gjithë kujdesin që paraqitja jonë të jetë sa më e përshtatshme, shkurt të dukemi sa më bukur.

Në fotot më poshtë mund të shihni dhe pse jo të mësoni disa modele shumë të bukura flokësh për gra dhe vajzat e vogla, të cilat mund t’ju ndihmojnë t’ja arrini qëllimit e t’i lini të gjithë pa fjalë.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

15

16

17

18

19

20

21

22

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤