Doni të dini si është jeta juaj seksuale? …na thoni muajin e lindjes

Nëse kemi menduar gjithmonë pse djemtë e lindur në dimër janë më të çuditshëm se fëmijët e lindur në verë, dhe e anasjella, kur vjen puna në shtrat, epo mos kërkoni më përgjigje sepse do t’jua japim ne.

Astrologia Suzie Kerr Wright ka treguar se çfarë tregon muaji i lindjes për jetën seksuale të 12 muajve.

Janar

– Këmbëngulës kur u intereson
– Të çuditshëm

Shkurt

– Aventurier
– Pasionantë
– Të distancuar emocionalisht

Mars

– Kalojnë aq kohë sa duhet në shtrat.
– Bëjnë seks nëse janë të lidhur shpirtërisht me partnerin.
– E çojnë marrëdhënien në shtrat në një tjetër nivel intimiteti.

Prill

– Të pandalshëm kur u intereson.
– Japin gjithçka në shtrat.
– “Digjen” në shtrat, por kur ka mbaruar, ka mbaruar!

Maj

– Duan që seksi të jetë i rehatshëm.
– Një makinë seksi që nuk mjaftohet lehtë.
– Duan të bëjnë seks në jastëkë mëndafshi ose nuk bëjnë fare!

Qershor

– Provojnë pozicione të reja.
– Super-intensive.
– Adhurojnë seksin në telefon.

Korrik

– Duan të jenë të lidhur emocionalisht.
– Besnikë
– Duan të japin kënaqësi.

Gusht

– Ose ekstremisht egoistë ose ekstremisht bujarë
– E urrejnë kur u thua çfarë duhet të bëjnë në shtrat.
– Tregojnë aftësitë e duhura në shtrat.

Shtator

– Pasionantë
– Janë gati të provojnë gjithçka.
– Duan të ndihen të lidhur emocionalisht me partnerin.

Tetor

– Bëjnë seks të paparë.
– Nuk nxitojnë.
– Janë të mirë në joshje.

Nëntor

– Posesivë
– Duan të jenë “të zotëruar” nga partneri.
– Duan të provojnë gjithçka.

Dhjetor

– Krijues
– Pëlqejnë “lojën me role”
– Argëtues

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤