Dokumentari për Dua Lipën

auto_dua1482305612

Është publikuar filmi i shkurtër dokumentar i Dua Lipa’s që flet për jetën e këngëtares.

Filmi i cili është realizuar nga “NPRmusic”, zbulon se si këngëtarja shqiptare është shndërruar në pop sensacion britanik brenda një kohe të shkurtër.

Si vajza e një muzikanti, Dua Lipa u rrit e rrethuar nga muzika, frymëzuar duke e dëgjuar Christina Aguilera, Sterephonics dhe Robbie Williams. Në moshën 15 vjeçare ajo filloi duke publikuar video në youtube, të cilat kanë zbuluar zërin e saj të fuqishëm.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤