Disa këshilla kur ta takoni ish të dashurin

couple

Çdo herë kur ju shihni ishin tuaj, sigurisht ndjeni një nostalgji për kohën e shkuar, ndoshta plaga juaj është ende e freskët, sepse ndarja sapo ka ndodhur.

Për t`i rënë në sy dhe të ndjej mall për ju bëni këto gjëra:

1. Siguroni që dhëmbët e juaj janë të pastër dhe nuk ju ka mbetur ushqim nëpër dhëmbë.

2. Jeni pa grim? Përdorni shpejt buzëkuqin që e keni në çantë dhe jepni buzëve një shkëlqim natyral, e nëse nuk keni një të tillë me vete fërkoni buzët pak ndërmjet vete.

3. Nëse flokët e juaja janë të prishura, shko shpejt në një vend ku mund të ju vendosësh pak duart dhe të i rregullosh ato.

4. Vendoseni parfumin, ndoshta era juaj atij do i kujtoj kohën me ty dhe mund të marr ndonjë hap drejt jush.

5. Provoni të mos i flitni shumë për të dashurin tuaj aktual, mjafton të i thoni profesionin në të cilin është dhe kjo do ta bënte mjaftueshëm xhelozë.

6. Nëse jeni beqare injoroni ato bisedat për dashurinë dhe tregoni arritjet që i keni pasur pas ndarjes nga ai.

7. Nëse ish-i juaj është me të dashurën ose me bashkëshorten e ti, jepi komplimente asaj për këpucët ose çantën edhe nëse ju nuk e doni fare atë. Mbajeni shoqërinë afër.

8. Krijoje një plan të dytë dhe ji ti e para që largohesh. Thuaj që jeni për shpejt ose diçka të tillë.

9. Harroni fjalët të dalim për kafe, sepse ju nuk duhet të dilni për kafe.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤