Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…

View Gallery
23 Photos
Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 1

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 2

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 3

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 4

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 5

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 6

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 7

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 8

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 9

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 10

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 11

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 12

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 13

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 14

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 15

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 16

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 17

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 18

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 19

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 20

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 21

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 22

Diletta Leotta, Prezantuesja e ‘zjarrtë’ që ‘ndez’ transmetimet e ‘Serisë A’…
Diletta Leotta 23

Diletta Leotta vijon të shkëlqejë si “kapitene” e skuadrës së transmetimit të DAZN, që ka të drejtën ekskluzive për disa nga ndeshjet e kampionatit italian të futbollit.

26-vjeçarja nga Catania është drejtuese e superskuadrës DAZN, që do të mbulojë transmetimin e ndeshjeve, por edhe emisionet para dhe pas takimeve.

Bukuroshja italiane, Diletta Leotta u bë e njohur te Sky me prezantimin e motit dhe më pas me drejtimin e disa programeve sportive.

26-vjeçarja shoqërohet shpesh nga yje të futbollit si Luis Figo, Paolo Maldini dhe Andriy Shevchenko, që të pasurojnë komentin me opinionet e tyre mbi takimet.

Diletta Leotta është një “goditje” e vërtetë për DAZN, pasi bëhet fjalë për një nga vajzat më të preferuara të ekraneve sportive, që do të tërheqë audiencë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤