Dikur e tallnin për pamjen, por kjo mësuese është në rrugën për t’u bërë Miss

32F6D70000000578-3529721-image-a-39_1460108488544

Ajo është shpallur Miss Bristol dhe Miss Somerset dhe shpreson që të shpallet Miss Anglia.

Por jeta nuk ka qenë gjithmonë kaq e bukur për Emily Sanders.

23-vjeçarja, që jep mësim në një shkollë sekondare dhe studion part-time në Oksford, thotë se kur ishte në shkollë, e tallnin për pamjen e saj.

Disa i thonin se dukej si Harry Potter.

32F6D40800000578-3529721-image-m-35_1460108411667

Por tani ajo është një kandidate e fortë për t’u bërë femra më e bukur në Britani.

32F6D3DC00000578-3529721-image-a-38_1460108464398

32F6D5D500000578-3529721-image-a-47_1460108956196

32F6D81E00000578-3529721-image-m-41_1460108535335

misssomerset.jpg-pwrt3

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤