Dhimitra Plasari, Aktorja që do i mungojë skenës shqiptare

Ndahet nga jeta Dhimitra Plasari aktorja e filmave të kinostudios “Shqipëria Sot”, pjesë e Teatrit të Korçës.

13082133_1143203289063042_1005150583_n

Plasari u bë e njohur në filmat, si “Dimri i fundit”, “Streha e re” “Vajzat me kordele të kuqe”, Përballimi” etj

13023563_1143203145729723_1550480481_n

Dhimitra Plasari do të mbahet mend për rolet e saj përkrah emrave të njohur të kinematografisë shqiptare si Pandi Raidhi, Dhorkë Orgocka, Jani Riza, Sandër Prosi, Stavri Shkurti etj.

13059518_1143203212396383_1037673493_n

Ndërsa do të mbahen mend batutat e saj tek filmi përballimi.

“Për të ftuar nuk na ftuan dhe bënë gabim këta shokët, po ne erdhëm vetë, jemi gjysma e fshatit ne Tare…

Ti vjen e na bën qyfyre atëherë kur nuk ta kemi ngenë….

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤