Destinacionet perfekte për një çift

View Gallery
24 Photos
Destinacionet perfekte për një çift
bergen%2c-norvegji-1

Destinacionet perfekte për një çift
Bibury Tourist Attraction, The Cotswolds, England

UNITED KINGDOM - JULY 05: Swan Hotel and River Coln at Bibury in The Cotswolds UK. L to R: Audi A8, Mercedes C Class (2 silver cars), BMW 7 Series (Photo by Tim Graham/Getty Images)

Destinacionet perfekte për një çift
giethoorn%2c-holand

Destinacionet perfekte për një çift
paris%2c-franc-2

Destinacionet perfekte për një çift
paris%2c-franc

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_bergen%2c-norvegji

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_copenhagen%2c-danimark-1

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_copenhagen%2c-danimark

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_copenhagen-denmark

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_cotswold%2c-angli

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_fiona-plaza-de-espaa

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_giethoorn%2c-holand-2

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_ljubljana%2c-slloveni-1

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_ljubljana%2c-slloveni

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_paris%2c-franc-1

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_praga-1

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_praga-2

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_praga

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_rothenburg-gjermani-1

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_rothenburg-gjermani-2

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_rothenburg-germany

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_seville-spain

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_venice%2c-itali-1

Destinacionet perfekte për një çift
thumbnail_venice%2c-itali

destinacion

Kur ka qenë hera e fundit që në mënyrë spontane keni vendosur të udhëtoni vetëm në çift? Pa menduar për fëmijët, për punën për shtëpinë. Ajo çfarë më së shumti “vret” pasionin dhe duket se zbeh dashurinë është monotonia dhe rutina e ditëve.

Pranvera erdhi ndaj jepini vetes kënaqësinë që disa ditë të ngrohta të muajit mars apo kurdo qe të keni mundësi t’i kaloni me të dashurit e zemrës diku larg, vetëm ju të dy.

Me kaq shumë vende për të parë dhe për të vizituar kemi qendruar brenda Evropës e diku pak më në veri. Kemi zgjedhur dhjetë vendet perfekte për qetësi, romancë dhe dashuri pa fund.

Nga kryeqytete në disa province më poshtë do shihni 10 destinacione perfekte për një çift.

Pragë, Republika Ceke

Seville, Spanjë

Cotswold, Angli

Venice, Itali

Paris, Francë

Rothenburg ob der Tauber, Gjermani

Copenhagen, Danimarkë

Giethoorn, Holandë

Bergen, Norvegji

Ljubljana, Slloveni.

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤