Demi Rose “vishet” me trëndafila….

View Gallery
9 Photos
Demi Rose “vishet” me trëndafila….
Demi Rose 1

Demi Rose “vishet” me trëndafila….
Demi Rose 2

Demi Rose “vishet” me trëndafila….
Demi Rose 3

Demi Rose “vishet” me trëndafila….
Demi Rose 4

Demi Rose “vishet” me trëndafila….
Demi Rose 5

Demi Rose “vishet” me trëndafila….
Demi Rose 6

Demi Rose “vishet” me trëndafila….
Demi Rose 7

Demi Rose “vishet” me trëndafila….
Demi Rose 8

Demi Rose “vishet” me trëndafila….
Demi Rose 9

Uouuu! As trandafilat e kuq nuk ja fshehin dot seksualitetin Demi Rose…

Ajo ka publikuar një set fotografik dhe ja si tregon hiret bombastike.

Kur bëhet fjalë për të ekspozuar hiret trupore, ajo kurrë nuk ka turp.

Dhe Demi Rose ka ardhur sërish përvëluese, derisa ka realizuar një set fotografik me një veshje transparente, pa sytjena, duke treguar hiret trupore e mbuluar vetëm me lule.

23 vjeçarja nuk i ka lënë aspak vend imagjinatës, duke treguar gjoksin shpërthyes dhe të pasmet gjigante.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤