Demi Rose, “Gruaja Mace” joshëse…

View Gallery
8 Photos
Demi Rose, “Gruaja Mace” joshëse…
demi 1

Demi Rose, “Gruaja Mace” joshëse…
demi 2

Demi Rose, “Gruaja Mace” joshëse…
demi 3

Demi Rose, “Gruaja Mace” joshëse…
demi 4

Demi Rose, “Gruaja Mace” joshëse…
demi 5

Demi Rose, “Gruaja Mace” joshëse…
demi 6

Demi Rose, “Gruaja Mace” joshëse…
demi 7

Demi Rose, “Gruaja Mace” joshëse…
demi 8

Me format e saj ka fituar mijëra ndjekës në Instagram.

Demi Rose vazhdon që të tërheqë fansa të rinj në rrjetin social me foto të reja shumë provokuese.

Modelja 23-vjeçare u vesh si Gruaja Mace, me një kostum të zi të ngushtë dhe me dekolte tejet të hapur.

Më pas, ajo veshi pantallona të tejdukshme dhe reçipeta rozë për foto të tjera për setin e ri.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤