David Beckham një bashkëshort për t’i marrë lakmi

View Gallery
4 Photos
David Beckham një bashkëshort për t’i marrë lakmi
3f03512b00000578-4387710-image-a-23_14915033472171491548920

David Beckham një bashkëshort për t’i marrë lakmi
3f03511700000578-4387710-image-a-24_14915033495301491548923

David Beckham një bashkëshort për t’i marrë lakmi
3609e2ee00000578-4387710-image-a-30_14915040523501491548926

David Beckham një bashkëshort për t’i marrë lakmi
q11491548929

Fillimisht pati sukses me grupin “Spice Girls” në vitet e 90-ta, pastaj për t’u shndërruar në një nga dizajneret më të famshme në botë.

E Victoria Beckham ka thënë që kohet kur kishte kënduar i kanë ndihmuar të krijonte vetëbesim përderisa ka thënë që bashkëshorti i saj David e ka ndihmuar shumë të arrijë në karrierë.

Ikona e modës në një interviste për Elle UK ka thënë që me profesionet që kanë, ajo dhe David vështirë se mund të gjejnë shumë kohë për të kaluar së bashku, megjithatë ia dalin.

Ndërsa për këtë intervistë Victoria kishte realizuar fotografitë e veshur bardh dhe zi, dhe dukej elegante si gjithmonë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤