Dasma Mbretërore Britanike më e fundit ka përfshirë Spanjën, fotografitë janë Mahnitëse

  1. Lady Charlotte Wellesley e kaloi fundjavën duke u martuar! Mbretëresha Britanike ka lidhur nyjë me financierin Alejandro Santo Domingo të shtunën në Illora, Spanjë. Nusja, që është vajza e Dukës së Uellingtonit, Charles Wellesley, dhe Princesha Maria Antonia të Prusisë, u shndrit pozitivisht nga funstani me porosi nga Emilia Wickstead.

Lady-Charlotte-Wellesley-Royal-Wedding-Pictures (1)Lady-Charlotte-Wellesley-Royal-Wedding-Pictures (5)Lady-Charlotte-Wellesley-Royal-Wedding-Pictures (2)Lady-Charlotte-Wellesley-Royal-Wedding-Pictures (6)Lady-Charlotte-Wellesley-Royal-Wedding-Pictures (3)Lady-Charlotte-Wellesley-Royal-Wedding-Pictures (7)Lady-Charlotte-Wellesley-Royal-Wedding-Pictures (10)Lady-Charlotte-Wellesley-Royal-Wedding-Pictures (4)Lady-Charlotte-Wellesley-Royal-Wedding-Pictures (9)Lady-Charlotte-Wellesley-Royal-Wedding-PicturesLady-Charlotte-Wellesley-Royal-Wedding-Pictures (8)

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤