Dasma e Bale, Beyonce kërkon 1,5 milion euro

Futbollisti i njohur Gareth Bale ka vendosur që të martohet së shpejti në Itali.

Edhe pse ende nuk ka përcaktuar akoma kohën dhe vendin, ka vendosur se cila do të jetë këngëtarja.

Sipas “The Sun”, kapiteni i Uellsit ka vendosur që të organizojë një dasmë madhështore dhe të sjellë edhe Beyonce, jo si të ftuar, por për të kënduar në ceremoni.

Këngëtarja amerikane ka kërkuar 1,5 milionë euro për të performuar live, një vlerë që duket se është e mundur të arrihet nga Bale dhe futbollisti ka nisur negociatat me 36-vjeçaren nga Houston për të zyrtarizuar marrëveshjen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤