Dakota Johnson dhe Matthew Hitt ndahen pas dy vjetësh lidhje

dakota-johnson-matthew-hitt-81b867ba-bb59-437f-af3f-d3a08fbd90f5

Roli i Dakota Johnson në Si të jesh Single sapo erdhi në përdorim. Aktorja dhe i dashuri, Matthew Hitt, janë ndarë, konfirmon një burim për Us Weekly.

Gjatë një interviste në shtator të 2015 me Ellen DeGeneres, Johnson, 26 vjeç, tha se ajo ishte single në atë kohë. Siç Us Weekly ka raportuar.

“Jeta e saj ishte shumë e çmendur dhe kjo nuk ishte diçka që ai donte të ishte pjesë” tha një burim në atë kohë, duke iu referuar rolit të saj në Fifty Shades. Hitt dhe Johnson pastaj u ribashkuan shkurtimisht në maj.

52044140 Couple Dakota Johnson and Matthew Hitt are spotted out for a stroll on a rainy day in New York City, New York on May 3, 2016. The pair were wearing matching black leather jackets. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

dakota-matt-backto

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤