Dafina Zeqiri bëhet pjesë e grupit OTR…

View Gallery
6 Photos
Dafina Zeqiri bëhet pjesë e grupit OTR…
Dafina & Noizy 1

Dafina Zeqiri bëhet pjesë e grupit OTR…
Dafina & Noizy 2

Dafina Zeqiri bëhet pjesë e grupit OTR…
dafina

Dafina Zeqiri bëhet pjesë e grupit OTR…
Noizy-1

Dafina Zeqiri bëhet pjesë e grupit OTR…
dafina-zeqiri

Dafina Zeqiri bëhet pjesë e grupit OTR…
Noizy 2

Noziy dhe Dafina Zeqiri kanë publikuar përpara dy javësh bashkëpunimin e tyre ‘A don love’, që ka rezultuar një sukses i vërtetë.

Pavarësisht se vite më parë dy këngëtarët shqiptarë nuk kishin marrëdhënie të mirë, kohët e fundit çdo gjë mes tyre është rregulluar.

Madje së fundmi Noizy ka njoftuar se Dafina Zeqiri është bërë pjesë e grupit të tij, ‘OTR’. Reperi ka publikuar një fotografi pranë Dafinës dhe aty ka dhënë lajmin se ka bërë edhe atë pjesë të grupit.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤