Cleansing Sonic System Purifying Cleansing Brush nga Clinique, Lëkura e përsosur mund të krijohet!

foto kryesore dhe e pare (1)

Mënyra më e lehtë për një fytyrë të freskët dhe të lirë nga make-up dhe papastëritë e mbledhura gjate ditës? Zgjidhja nga dermatologët e Clinique sjell risinë për larjen e fytyrës Cleansing Sonic System Purifying Cleansing Brush, me furçë të butë, elastike, që punon me larësin tuaj për të arritur dhe në hapësirat më të vështira të zonës T.

foto e dyte (1)

Hapi 1: Shkuma likuide shpërndahet njëtrajtësisht me anën e furçës kompakte që pastron poret në thellësi

foto e gjashte

Hapi 2: Locioni ultra-freskues që largon qelizat e vdekura

Hapi 3: Për të hidratuar lëkurën duke i dhëne lagështinë e nevojshme dhe rrezatimin e një lëkure të shëndetshme, xheli hidratues.

foto e shtate

Përdorimi: Pastroni fytyrën tuaj një herë në ditë për 30 sekonda, 15 sekonda masazhoni pjesën e faqeve me levizje rrotulluese dhe 15 sekonda zonën T me lëvizje lart e poshtë. Paisja mban një karikim deri në 180 minuta, që e bën ideale edhe për udhetime. Seti është formuluar pa përmbajten e parabenes dhe sulfateve.

Great skin can be created . Carol Phillips (Clinique co-founder)

Logo etos

E gjeni në çdo dyqan etos & al PARFUMERI:

Tek Komuna e Parisit, Rruga Medar Shtylla, tek lulishtja

Rruga Myslym Shyri, R12/1

Rruga Sami Frashëri

Tiranë E mail: [email protected]

Tel: 069 47 12 661

Tel: 068 69 01 880

Instagram: ETOSPARFUMERI

Facebook: Etos & Al

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤