Cili ushqim është i ndaluar në familjen mbretërore

familja-mbreterore

Hudhra është një ushqim që ndodhet i pranishëm në shumë gatime, apo edhe kosnumohet rëndom nga njerëzit.

Disa e kanë të preferuar e disa të tjerë jo për shkak të erës së rëndë.

Por në familjen mbretërore të Britanisë, hudhra është e ndaluar të konsumohet nga të gjithë antarët.

Këtë e ka thënë shefja e kuzhinës në pallatin mbretëror, Carolyn Robb, e cila edhe ka publikuar librin e saj të gatimit.

Kjo pasi ata zhvillojnë takime të rëndësishme dhe nuk do të ishte aspak etike që në frymëmarrjen e tyre, të ndihej aroma e hudhrës.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤