Çifti që jeton në garazhin e gjyshes – & Kjo është e mrekullueshme!

bbri4ym

“Njëkatëshja jonë është me të vërtetë garazh.” – shpjegon çifti. “Disa kohë më parë thamë një shaka disi serioze se unë dhe bashkëshorti im do të zhvendoseshim në garazh, por askush nuk e mori seriozisht, derisa disa vjet më vonë, gjyshja ime filloi të kishte nevojë për një ndihmë të vogël më shumë rreth shtëpisë. ”

Hapësira ishte fjalë për fjalë një garazh para se të zhvendoseshim në të, kështu ai kishte më pak punë për të shtuar një strukturë krejtësisht të re!

bbri00k    bbri2n9

bbri2n6

bbri2n7

bbri00f

bbri004  bbri4yq

bbri7tg  bbri7ts

bbricdq

bbriejz

bbriekc

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤