Chopra dhe Jonas në lidhje serioze?

View Gallery
4 Photos
Chopra dhe Jonas në lidhje serioze?
Chopra dhe Jonas 1

Chopra dhe Jonas në lidhje serioze?
Chopra dhe Jonas 2

Chopra dhe Jonas në lidhje serioze?
Chopra dhe Jonas 3

Chopra dhe Jonas në lidhje serioze?
Chopra dhe Jonas 4

Duket sikur lidhja midis yllit të muzikës Nick Jonas dhe aktores Pryianka Chopra po bëhet serioze sepse këngëtari i “Jealous” ka ftuar yllin e “Quantico” në dasmën e kushëririt të tij Rachel Tamburelli.

Fotot e çiftit që qarkullojnë, tregojnë aktoren të veshur në një fustan për raste të veçanta dhe Jonas i veshur në një kostum elegant blu.

Të dy kanë shpenzuar kohë gjithashtu me familjen e këngëtarit përgjatë fundjavës.

Fotot e çiftit janë publikuar disa ditë pasi janë fotografuar ne aeroportin e New York City.

Pas kësaj, ata janë larguar së bashku në një fluturim privat drejtuar festimeve në Atlantic City, New Jersey.

Mendohet se Chopra dhe Jonas kanë nisur lidhjen e tyre pasi zbritën në “Met Gala”, ku u shfaqën përkrahë njëri-tjetrit të veshur nga Ralph Lauren.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤