Cheryl sjell në jetë një djalë

View Gallery
2 Photos
Cheryl sjell në jetë një djalë
cheryl-liam-cannes-t1490505423

Cheryl sjell në jetë një djalë
_95318139_cheryl_pa1490505398

Ish-anëtarja e jurisë së X-Factor, Cheryl ka lindur njoftuar se ka lindur një djalë.

Ajo ka sjell në jetë fëmijën e saj të parë, babai i të cilit është Liam Payne.

Edhe Liam ka njoftuar për lindjen e të dashurës së tij Cheryl – shtatzënia e së cilës ishte përfolur shumë në muajt e fundit.

“Familjarë dhe miq ju e dini se unë jam fjalë pak…wow”.

“Jam jashtëzakonisht i lumtur të njoftoj se në jetën tonë ka ardhur një djalë, një moment që kurrë nuk do ta harroj për tërë jetën dhe do të jetë kujtimi im i preferuar”.

“Nuk e kemi pagëzuar ende, vetëm e si se na i ka rrëmbyer zemra. Ndjehemi me fat”, ka përfunduar ai.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤