Çfarë të ndodh kur je i ftuar brenda pallatit të mbretëreshës?

View Gallery
15 Photos
Çfarë të ndodh kur je i ftuar brenda pallatit të mbretëreshës?
Queen 1

Çfarë të ndodh kur je i ftuar brenda pallatit të mbretëreshës?
Queen 2

Çfarë të ndodh kur je i ftuar brenda pallatit të mbretëreshës?
Queen 3

Çfarë të ndodh kur je i ftuar brenda pallatit të mbretëreshës?
Queen 4

Çfarë të ndodh kur je i ftuar brenda pallatit të mbretëreshës?
Queen 5

Çfarë të ndodh kur je i ftuar brenda pallatit të mbretëreshës?
Queen 6

Çfarë të ndodh kur je i ftuar brenda pallatit të mbretëreshës?
Queen 7

Çfarë të ndodh kur je i ftuar brenda pallatit të mbretëreshës?
Queen 8

Çfarë të ndodh kur je i ftuar brenda pallatit të mbretëreshës?
Queen 9

Çfarë të ndodh kur je i ftuar brenda pallatit të mbretëreshës?
Queen 10

Çfarë të ndodh kur je i ftuar brenda pallatit të mbretëreshës?
Queen 11

Çfarë të ndodh kur je i ftuar brenda pallatit të mbretëreshës?
Queen 12

Çfarë të ndodh kur je i ftuar brenda pallatit të mbretëreshës?
Queen 13

Çfarë të ndodh kur je i ftuar brenda pallatit të mbretëreshës?
Queen 14

Çfarë të ndodh kur je i ftuar brenda pallatit të mbretëreshës?
Queen 15

Pallati Bakingam, shtëpia e Familjes Mbretërore të Britanisë, është mister për shumicën e njerëzve. Aty kanë dhoma vetëm gjashtë familje mbretërore, dhe sallat shtetërore përdoren vetëm kur sponsorizohet ndonjë ngjarje e madhe.

Ditët e fundit, princi Endrju, djali i dytë i mbretëreshës, organizoi një takim me krijuesit e kompanive të vogla teknologjike. Pjesëmarrësit nuk e humbën mundësinë për të fotografuar se si jetohet në atë pallat.

Sigurisht që të ftuarit nuk hynë me të njëjtat mjete transporti si mbretërit. Në pallat jeton mbretëresha dhe djali i saj, … dhe stafi shërben çaj, sigurisht. Pikturat janë të artistëve më të mëdhenj, si Kanaleto. Aty siguria është shumë e lartë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤