Çfare qëndron pas çifteve të lumtur që postojnë në Facebook gjatë gjithë kohës?

auto_gettyimages-5219807671484607581

Të gjithë e njohin të paktën një “çift të Facebookut” selfiet dhe postimet e të cilëve tingëllojnë një romancë dashurie nga ndonjë film hollivudian.

Por e dini çfarë? Ata në fakt mund ta urrejnë njëri-tjetrin, thuhet sipas Metro.co.uk.

Seksologu Nikki Golfstein tha për Mail Online, “Shpesh janë njerëzit që postojnë më së shumti ata që kërkojnë vlefshmëri për marrëdhënien e tyre nga njerëzit e tjerë në rrjete sociale”.

“Pëlqimet dhe komentet mund të jenë aq vlerësues sa që kur dikush është me të vërtetë duke e pasur vështirë në marrëdhënie, ky është momenti kur ata rregullohen – jo nga gjesti që bën njëri person në çift, por nga ajo çfarë njerëzit e tjerë thonë në lidhje me ta”, tha ai.

Kjo mund të jetë gjithashtu edhe një tregues se njëri partner kontrollohet nga tjetri, tha Goldstein.

Hulumtimet e mëparshme nga Universiteti Brunel gjeti se njerëzit që postojnë shpesh në lidhje me partnerin e tyre romantik kanë vetëbesim të ulët dhe me shumë gjasë e urrejnë njëri-tjetrin, thuhet sipas hulumtuesve, të cilët anketuan 555 përdorues të Facebook.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤