Çfarë mrekullie! Shihni Shtëpinë më të Bukur të Vitit..

View Gallery
9 Photos
Çfarë mrekullie! Shihni Shtëpinë më të Bukur të Vitit..
shtepia 1

Çfarë mrekullie! Shihni Shtëpinë më të Bukur të Vitit..
shtepia 2

Çfarë mrekullie! Shihni Shtëpinë më të Bukur të Vitit..
shtepia 3

Çfarë mrekullie! Shihni Shtëpinë më të Bukur të Vitit..
shtepia 4

Çfarë mrekullie! Shihni Shtëpinë më të Bukur të Vitit..
shtepia 5

Çfarë mrekullie! Shihni Shtëpinë më të Bukur të Vitit..
shtepia 6

Çfarë mrekullie! Shihni Shtëpinë më të Bukur të Vitit..
shtepia 7

Çfarë mrekullie! Shihni Shtëpinë më të Bukur të Vitit..
shtepia 8

Çfarë mrekullie! Shihni Shtëpinë më të Bukur të Vitit..
shtepia 9

Kjo shtëpi kaq e bukur në Skoci është shpallur si Shtëpia e Vitit.

Ajo ka fituar çmimin prestigjioz nga Instituti Britanik i Arkitektëve.

Shtëpia quhet Lochside dhe është projektuar nga HaysomWardMillar.

Arkitektët thonë se jo vetëm ambienti i brendshëm, por edhe pamja e jashtme të befason.

Shtëpia gjendet në një zonë të izoluar në Skoci.

A nuk duket sikur ka dalë nga përrallat?

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤