Çfarë kanë veshur Vip-at në Tapetin e Kuq të Kanës

Për 10 ditë çdo vit në Maj, Riviera Franceze është vendi më i fokusuar në Tokë. Festivali i këtij viti Cannes International Film nisi të mërkurën dhe do të vazhdojë deri më 22 maj, duke e shndërruar qytetin në epiqendrën e kinemasë. Gjatë dy javëve të ardhshme, yje të tilla si Justin Timberlake, Kristen Stewart, Julianne Moore, dhe Susan Sarandon do të zbresin mbi Croisette për të promovuar filmat e rinj në tapetin e kuq.

Për një javë e gjysmë, Festivali i Filmit të Kanës mbledh të famshëm në jug të Francës. Kush do të fitojë veshjen më të mirë? Kjo është pyetja e vërtetë e rëndësishme. Hidhini një sy në fotove më të mira deri tani.

Blake Lively

tumblr_inline_o70m692ajT1rpqds5_1280

Kristen Stewart

tumblr_inline_o70m635hKg1rpqds5_1280

Jesse Eisenberg

tumblr_inline_o70m67sjUx1rpqds5_1280

Woody Allen

tumblr_inline_o70m5ysn291rpqds5_1280

Kirsten Dunst

tumblr_inline_o70m5xFrzj1rpqds5_1280

Anna Kendrick

tumblr_inline_o70pbcIDyn1rpqds5_1280

Justin Timberlake

tumblr_inline_o70pbcsQxe1rpqds5_1280

Corey Stoll, Blake Lively, Woody Allen, Kristen Stewart, dhe Jesse Eisenberg

tumblr_inline_o7126rd8tx1tcrqfn_1280

Julia Roberts

tumblr_inline_o7308srkGb1tcrqfn_1280

Amal Clooney dhe George Clooney

tumblr_inline_o730ai5vMG1tcrqfn_1280

Naomi Watts dhe Susan Sarandon

tumblr_inline_o730bjMg321tcrqfn_1280

George Clooney, Jodie Foster, dhe Julia Roberts

tumblr_inline_o730ccJtkg1tcrqfn_1280

Julia Roberts dhe George Clooney

tumblr_inline_o730e4yyFb1tcrqfn_1280

Anna Kendrick and Justin Timberlake

tumblr_inline_o712bbkKd11tcrqfn_1280

Susan Sarandon

tumblr_inline_o712dkjcuM1tcrqfn_1280

Jesse Eisenberg dhe Kristen Stewart

tumblr_inline_o712h1rWvn1tcrqfn_1280

Julianne Moore

tumblr_inline_o712mjubUa1tcrqfn_1280

Kristen Dunst

tumblr_inline_o713g02mmd1tcrqfn_1280

Naomi Watts

tumblr_inline_o713wkThZN1tcrqfn_1280

Jessica Chastain dhe Vincent Lindon

tumblr_inline_o7148oCcri1tcrqfn_1280

Julianne Moore, Susan Sarandon, dhe Naomi Watts

tumblr_inline_o714ewo1BI1tcrqfn_1280

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤