Çfarë i thonë çiftet e lumtura njëri-tjetrit për të qëndruar të lumtur?

couple1

Mënyra se si flisni me partnerin mund t’jua shtojë lumturinë si çift sepse fjalët që i zgjedhni janë shprehje direkte e emocioneve tuaja.

Një nga gjërat më të shpeshta që çiftet e lumtura ia thonë njëri-tjetrit është “faleminderit” në vend të “më vjen keq”.

Pra, a i shihni të metat apo karakteristikat e mira? A thoni “faleminderit për mirëkuptim” apo “më vjen keq, nuk mund të flas për këtë temë…”

Kjo është gjithçka çështje e zgjedhjes dhe perspektivës.

Duke u përqendruar në kualitetet dhe anët e mira të lidhjes ju do të ndjeheni më të përmbushur me njëri-tjetrin.

Prandaj, gjithmonë shfaqni mirënjohje ndaj të dashurve tuaj dhe asnjëherë mos shfaqni negativitet!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤