Gra Liderësh

“Melania e burgosur”

“E burgosur brenda Shtëpisë së Bardhë, por inteligjente, me sens humori dhe e hapur”. Kështu e përshkruan dama e parë…

0 Shares
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤