Caroline Wozniacki, Mbretëresha e tenisit

Caroline Wozniacki është ngjitur vetëm pak ditë më parë në fronin e “Mbretëreshës” së tenisit botëror.

5-1

Picture 1 of 11

Danezja triumfoi në “Australian Open” duke mposhtur në finale Halepin.

Por, përtej sportit të tenisit, “mbretëresha seksi” njihet edhe për sfilatat e modës, praktikimin e sërfit, tatuazhet në trup dhe fotot e nxehta gjysmënudo e tërësisht e zhveshur.

Wozniacki padyshim është një yll në kuptimin e plotë të fjalës, e gjithnjë në qendër të vëmendjes së medieve botërore dhe sportdashësve, por jo vetëm.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤