Carolina i thotë ‘PO’, Kaka martohet për herë të dytë…

Carolina Dias, e dashura e Rikardo Kaka, ka pranuar të bëhet gruaja e tij dhe lajmin e bukur e kanë bërë publik në Instagram.

Kjo është martesa e dytë për brazilianin, që duket se ka një fiksim me emrin Carolina, pasi edhe gruaja e parë, mamaja e fëmijëve të tij, quhej Caroline Celico.

Lajmi është shoqëruar me një fotografi të bukur, teksa e gjithë vëmendja është fokusuar te dora Carolinas që ka shkruar “I thashë po”.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤