Carla Bruni, çfarë ngjashmërie me Bella Hadid!!

View Gallery
6 Photos
Carla Bruni, çfarë ngjashmërie me Bella Hadid!!
Carla Bruni Bella 1

Carla Bruni, çfarë ngjashmërie me Bella Hadid!!
Carla Bruni

Carla Bruni, çfarë ngjashmërie me Bella Hadid!!
Bella

Carla Bruni, çfarë ngjashmërie me Bella Hadid!!
Carla-Bruni 1

Carla Bruni, çfarë ngjashmërie me Bella Hadid!!
Carla-Bruni

Carla Bruni, çfarë ngjashmërie me Bella Hadid!!
carla-bruni-sarkozy

Carla Bruni ka marrë pjesë në galanë për bamirësi Fashion For Relief, e organizuar në Cannes nga Naomi Campbell.

Në event kanë qenë prezente modele të djeshme dhe të sotme.

Ish-modelja dhe zonja e parë e Francës ka bërë një selfie së bashku me Bella Hadid dhe e ka postuar në profilin e saj Instagram bashkangjitur me mesazhin:

“Kam një vajzë ilegale?”, duke bërë shaka për ngjashmërinë mes saj dhe modeles 21 vjeçare.

Trashëgimtarja, modelja, këngëtarja dhe aktorja Carla Bruni është e njohur për romancat e saj dhe për martesën me presidentin francez Nikolas Sarkozi.

E lindur në vitin 1967, gjysmë-franceze gjysmë-italiane Carla Bruni është trashëgimtare e një kompanie italiane të gomave. Nga mosha e hershme paraqitja e saj e mirë e çoi atë për të punuar me modelimin, duke ecur në pistë si një nga modelet më të mira të Evropës.

Gjatë karrierës së saj, ranë në sy marrëdhëniet e saj me disa burra të profilit të lartë francez, të cilat kulmuan me martesën e saj të vitit 2008 me presidentin francez Nikolas Sarkozi.

Karriera e saj nisi me modelimin dhe të kënduarit, më pas Carla Bruni ka qenë një nga femrat më të shikuara në botë si zonja e parë e Francës. Ajo u rrit me të motrën e saj dhe vëllain në një familje të pasur italiane.

Si një modele me famë të madhe, Bruni ka gëzuar një mënyrë jetese luksoze. Ajo udhëtoi në qarqet elitare sociale dhe u shoqeërua me disa prej njerëzve më të famshëm në botë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤